Tintelende arm

( 7 Stemmen )
Tintelende arm 4.7 out of 5 based on 7 votes.

Veel mensen hebben wel eens te maken met een slapende arm. Vaak betekent dit dat je je arm in een soort slaapstand hebt gebracht door de bloedtoevoer af te sluiten of te beknellen. Hierdoor komt er niet genoeg bloed in je arm, waardoor je arm in de ‘slaapstand’ zal raken. Je arm kan dan gaan tintelen en dat kan als zeer pijnlijk worden ervaren.

Oorzaak tintelende arm

De oorzaak is vaak dat de bloedtoevoer naar je arm wordt afgekneld of wordt afgesloten. Ook kan het komen door vastzittende nekspieren of beknelde zenuwen. Een tintelende arm kan ook een teken zijn van RSI, dit krijg je als je veel achter de computer zit.

Symptomen tintelende arm

Bij mannen is het symptoom van een tintelende arm vaak een aanduiding van hartklachten. Je arm tintelt dan en kan slapend en dof voelen. Ook kan het zijn dat je je arm even niet kunt bewegen. Bij vrouwen zijn tintelingen in de arm vaak geen aanduiding van hartklachten al is dit niet uit te sluiten.

Oplossing tintelende arm

Allereerst kun je zelf al evalueren of je veel je arm gebruikt in een houding die bepaalde ledematen kan afknellen, als je dit voorkomt dan neemt dat de tinteling al weg.

Reacties   

 
0 #21 jomowoz 25-03-2018 09:52
http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-che apbuy.site.anko r onlinebuycytote c.site.ankor http://tadalafilcialis-cheapestprice.site/
Citeer
 
 
0 #22 BestArnette 17-11-2018 02:48
I have noticed you don't monetize your blog, don't waste
your traffic, you can earn additional cash every month. You
can use the best adsense alternative for any type of website (they
approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen